1 yıl önce Ekonomi

Garanti BBVA Bankası İhtiyaç Kredisi Kampanyasıyla 44.000 TL Nakit Ödemesi İmkanı

1 yıl önce Güncel

Aslan burcu ve yükselen aslan burcu 2 Eylül 2023 tarihinde zihinlerini ve tecrübelerini genişletmek isteyecektir. Fakat onlar gergin bir ortamda bulunabilir ve bu sebeple burç sahiplerinin mümkün olduğu kadar kendilerini merkeze almayı ve odaklanmayı hedeflemeleri önemli olmaktadır.

1 yıl önce Güncel

Yengeç burcu ve yükselen yengeç burcu 2 Eylül 2023 tarihinde yeni günün kendilerini hedef odaklı ve üretken bir zihin çerçevesine soktuğunu görecektir.

1 yıl önce Güncel

İkizler burcu ve yükselen ikizler burcu 2 Eylül 2023 tarihinde kolay ve rahat olan aktivitelere çekilecektir. Yine de onlar bir direnci ile karşı karşıya gelebilir ve bu durumun sebebini anlamak için çaba gösterebilir.

1 yıl önce Güncel

Boğa burcu ve yükselen boğa burcu 2 Eylül 2023 tarihinde zorlu ya da rekabetçi olan bir durumdan geri çekilme eğilimi gösterecektir.

1 yıl önce Güncel

Koç burcu ve yükselen koç burcu gün içerisinde kendilerinin ilgi odağı olduğunu fark edecektir. Bunu yanı sıra onlar için sorunlu alanlar ve farklılıklar da güçlü bir odak noktası durumuna da gelebilir.

1 yıl önce Magazin

Üç Kız Kardeş isimli televizyon dizisi projesi Kanal D ekranında iki sezon boyunca yayınlanmış ve seyirci kitlesi tarafından çok sevilmişti.

1 yıl önce Ekonomi

Qnb Finansbank 50-30 numarasına mesaj ile başvuru yapan kişilere 200.000 TL ödeyeceğini açıkladı

1 yıl önce Ekonomi

Memur ve memur emeklisine yönelik uygulanan maaş artışı sonrası emeklilere ara zam gelir mi? sorusu yeniden gündeme getirildi. Ekim ayında ara zam olma ihtimali düşünülürken konuyla ilgili uzman ekonomist Muhammed Bayram merak edilen o soruyu yanıtladı. İşte detaylar…

1 yıl önce Ekonomi

Bankaların Eylül ayı ile birlikte sunduğu teklifler güncellenmeye devam ediyor Akbank 70 bin TL ihtiyaç kredisini 3 ay geri ödemesiz olarak verileceğini açıkladı. Akbank'ın sunduğu bu teklif ile kredisini şimdi alan ödemeleri yıl sonunda ödemeye başlayacak. İşte krediye dair merak edilen tüm detaylar haberimizde…