1 yıl önce Ekonomi

BOTAŞ’tan konut ve iş yeri doğalgaz kullanım bedeline dair beklenen o açıklama geldi. 1 Eylül tarihi itibariyle yenilenen tarifeler ne kadar oldu? Doğalgaza Eylül ayı zammı geldi mi? Merak edilen tüm detaylar haberimizde…

1 yıl önce Ekonomi

BDDK konut kredisine yönelik yeni düzenlemesini paylaştı. Sektörde yeni bir dönemi başlatacak güncelleme ile ilk kez ev sahibi olacaklar ile daha önceden ev satın almış olanlar arasındaki kredi alım koşulları tamamen değişti. Yeni düzenlemeye dair tüm detaylar haberimizde…

1 yıl önce Ekonomi

1 Eylül 2023 haftanın son günü çeyrek ve gram altının ne kadar olduğu merak ediliyor. Yatırımcılar güncel fiyatları sürekli araştırıyor. İşte gram ve çeyrek altının bugünkü durumu.

1 yıl önce Ekonomi

Dolar, Haziran ve temmuz aylarında yaşamış olduğu önemli kayıpların ardından haftanın son iş gününde istikrarlı seyrine devam ediyor. İşte güncel rakamlar.

1 yıl önce Ekonomi

Halihazırda konut kredisi arayışında olan bireyler, kamu bankası olduğu için Ziraat Bankası'nın sağladığı kredi maliyetleri hakkında kapsamlı araştırmalar yapıyor. Ziraat Bankası yüzde kaç faiz oranıyla konut kredisi veriyor? işte detaylar.

1 yıl önce Ekonomi

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yatırımcıları dolar tutmanın riskleri konusunda sürekli uyarıyor. Uzman isim yakın zamanda yaptığı bir açıklamada, piyasaya ilişkin yeni bilgiler verdi.

1 yıl önce Ekonomi

Memur ve memur emeklisine yönelik yapılan maaş artışı sonrası emekliler içinde yeşil ışık yakıldı. Ev hanımlarının isteğe bağlı sigortalılık kapsamında emekli olabilmesinin yolu açıldı. 30 günden daha az SGK'sı olan ev hanımı nasıl emekli olabilir? Merak edilen işte o detay…

1 yıl önce Ekonomi

Yapı Kredi'nin 48 ay vadeli taşıt kredisi ile sıfır km araç hayali kuranların, finansman ihtiyacınızı karşılamak için ideal bir çözüm sunuyor. İşte kredinin detayları.

1 yıl önce Ekonomi

Ziraat bankası yeni duyuru sonrasında 10 ve 30 bin TL arasında nakit ödeme vereceğini açıkladı! Son dakika kampanyası duyuruldu!

1 yıl önce Ekonomi

Türkiye'nin öncü finans kuruluşlarından İş Bankası, finansal ihtiyaçlarını karşılamak isteyen bireyler için özel ve cazip bir kredi teklifi sunuyor. İşte kredinin detayları.