1 yıl önce Güncel

Yengeç burcu ve yükselen yengeç burcu 1 Eylül 2023 tarihinde sosyal etkileşimlerinde ve konuşmalarında hoş bir ton olduğunu görecektir. Kişisel felsefeleri ve fikirleri paylaşmak ve diğer insanlarla bağ kurmak yengeç burçlarının gündeminde yer alacak olan bir konudur.

1 yıl önce Güncel

İkizler burcu ve yükselen ikizler burcu 1 Eylül 2023 tarihinde dikkatli davranmalıdır. Özellikle sağlık durumlarına dikkat etmesi gereken ikizler burçları ve yükselen ikizler burçları adımlarını özenli bir şekilde atarsa bu durum onların faydasına olacaktır.

1 yıl önce Magazin

Boğa burcu ve yükselen boğa burcu 1 Eylül 2023 tarihinde hayallerine odaklı bir gün yaşayacaktır. Yeni günde kalplerine en yakın olan hayallere derin bir şekilde odaklanacak olan burç sahipleri bu hayallere ulaşmak için adımlar atmaya da devam edecektir.

1 yıl önce Güncel

Koç burcu ve yükselen koç burcu 1 Eylül 2023 tarihinde iç dünyaları ile yakın bir şekilde ilgilenecektir. Yeni günde özellikle gerçekte var olan düşünceleri hakkında yeni bilgiler edinecek olan burç sahipleri gündemde yer almayı da sürdürecektir.

1 yıl önce Ekonomi

Devlet destekli evlilik kredisi için başvuru şartları netleşiyor. Hazine ve Maliye Bakanlığı seçim taahhüdü olarak Cumhurbaşkanı tarafından paylaşılan faizsiz evlilik kredisi ile ilgili yeni açıklamada bulunacak. Evlilik kredisinin detayları nelerdir? İşte merak edilen tüm konular haberimizde..

1 yıl önce Ekonomi

Emekli maaşı Temmuz zammı artan masraflar ve her sektörde dalga dalga başlayan zamlar nedeniyle günden güne eriyor. 7.500 TL ve üzerinde emekli maaşı alanlar maaşımı nasıl yükseltebilirim? sorusunun cevabını merak ediyor. Maaşım neden düşük? Maaşımı nasıl yükseltebilirim? Merak edilen işte o detaylar..

1 yıl önce Ekonomi

Kamu Görevlileri Hakem Kurulunun 5. kez gerçekleşen son toplantısının kararı belli oldu. Milyonlarca memur ve memur emeklisinin beklediği o haber 2024 ve 2025 zam oranlarını açığa kavuşturdu. Paylaşılan memur maaş zammı sonrası zamlı memur maaşları ne kadar oldu? İşte o detaylar haberimizde…

1 yıl önce Ekonomi

Sıfır araç fiyatlarındaki artış tüketiciler üzerinde bir yük oluştururken, Renault Clio'nun aylık geri ödeme taksit tutarı iki asgari ücrete eşdeğer bir rakamı aştı. İşte Clio’nun fiyat listesi.

1 yıl önce Ekonomi

Geçim sıkıntısının izleri Türk-İş Ağustos ayı açlık ve yoksulluk sınırı verilerinde yeniden ortaya çıktı. Temmuz ayında güncellenen asgari ücret açlık sınırının altında kaldı. 4 kişilik bir ailenin sağlıklı ve dengeli beslenebilmesi için gereken bu rakam tüm harcamalar dahil hayatta kalabilmesi için ne kadar oldu? İşte detaylar…

1 yıl önce Ekonomi

Araç sahiplerini maddi olarak zorda bırakan akaryakıt fiyatlarında yeni gün indirim haberiyle geldi. Benzine uygulanan 97 kuruşluk indirim ile güncel fiyatlar ne kadar oldu? İşte merak edilen o detaylar…