1 yıl önce Ekonomi

Eğer özel bankalarda hesabınız varsa haberimiz sizi de ilgilendiriyor. Hemen siz de kontrol edin yoksa paranız yanabilir. İşte yapmanız gerekenler.

1 yıl önce Ekonomi

Elektrikli araçlar yeni otomobil satışlarında önemli bir etki yarattı. Bu arada Renault'nun elektrikli modeli Renault Megane E-Tech'in yeni fiyatı da belli oldu. İşte detaylar.

1 yıl önce Ekonomi

31 Ağustos 2023 Perşembe altın fiyatlarının güncel durumu ve gerçek zamanlı güncellemeler hem vatandaşlar hem de yatırımcılar tarafından aranıyor. İşte güncel rakamlar

1 yıl önce Ekonomi

Yaptığı kampanyalarla sürekli ismini duyuran Migros ayçiçek yağında büyük bir indirim yaptı. Fiyatları görenler küçük dilini yuttu. İşte bir bürosu mu yapmış olduğu büyük indirimler.

1 yıl önce Ekonomi

2023-2024 eğitim öğretim yılında üniversiteye başlayacak olan öğrencilerin gıda, giyim ve eğitim harcamalarını destekleyecek cazip teklifler sunan bankalar harekete geçti. Öğrenciye fırsatlarla dolu kredi kartı veren bankaların listesi detayları ile haberimizde…

1 yıl önce Ekonomi

SSK, Bağ-kur ve Emekli Sandığı mensubu kişileri ilgilendiren o haberin detayları belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı son açıklama ile emekliye ek zam yapılacağı o tarihi paylaştı. Konuyla ilgili AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım yeni bir açıklamada bulundu. İşte detaylar…

1 yıl önce Magazin

Ünlü isim, Kanal D projesi olan Ya Çok Seversen isimli dizi ile televizyon ekranlarına dönüş yapmıştı. Tercihini yine bir romantik komedi projesinden yana kullanan ünlü isim, yeni dizisi ile çok sevildi.

1 yıl önce Magazin

Genç ve başarılı oyuncu Tolga Sarıtaş, yeni sezonda yapmış olduğu seçim ile adından söz ettiren oyuncular arasına ismini yazdırdı.

1 yıl önce Ekonomi

Hafif bir gerileme yaşayan USD/TRY, yukarı yönlü seyrine devam ederek bugün bankalararası piyasanın açılışında yükselişini sürdürdü. Dün yüzde 0,6 artışla 26,7013 seviyesinden kapanmıştı. İşte detaylar.

1 yıl önce Ekonomi

Mutfakların baş tacı, yemeklerin olmazsa olmaz o ürünü 80 zamlandı. Market raflarındaki etiket fiyatı yeniden değişti. Temmuz ayında başlayan zamlardan en derinden etkilenen zeytinyağı ne kadar oldu? İşte merak edilen o detaylar…