1 yıl önce Ekonomi

Küresel piyasalardaki hareketlilikten etkilenerek Ağustos ayında önce düşen ÖTV zammı ile yeniden yükselişe geçen akaryakıt fiyatları için son dakika gelişmesi duyuruldu. Güncel fiyatların pompaya yansıyacağı ifade edildi. Benzin ve motorin fiyatları ne kadar olacak? İşte detaylar…

1 yıl önce Ekonomi

Vakıfbank, ev sahibi olmak isteyenlere yönelik önemli bir konut kredisi kampanyası başlattı. Vakıfbank müşterileri, 700 bin TL'lik konut kredisi kullanarak ev sahibi olma yolunda önemli bir nakit desteğine kavuşuyor.

1 yıl önce Ekonomi

Piyasalarda dalgalanma sürerken uzmanların açıklamaları da dikkatle inceleniyor. Uzman isim İslam Memiş de dikkat edilmesi gereken önemli uyarıları son yazısında anlattı. İşte detaylar.

1 yıl önce Ekonomi

Halkbank, taşıt kredisi kampanyasıyla müşterilerine sunduğu imkânları genişleterek araç almak isteyenlere daha fazla fırsat sunuyor. Banka araç alımlarında 300 bin TL kredi imkanı sağlıyor. İşte bu kredinin vade ve faiz oranları.

1 yıl önce Ekonomi

Borçlular ve acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için Ziraat Bankası yeni 36 ay vadeli kredisini duyurdu. 50 bin TL’ye kadar kredi imkanı tanıyan bankanın oranları şöyle.

1 yıl önce Ekonomi

Temmuz ayında yaşanan zamların etkisi sosyal destek ödemelerinde de hissedildi. Dar gelirli aileleri memnun edecek bu gelişme sosyal yardım ödemelerimi %17,55 oranında arttırdı. Evde bakım maaşı, engelli yardımı, 65 yaş aylığı, dul ve yetim maaşı ile aile destek ödemesi ne kadar oldu? İşte merak edilen o detaylar…

1 yıl önce Ekonomi

Bankaların kredi kartı aidatı adı altında aldığı ödemelere yönelik BDDK yeni bir açıklamada bulundu. Tüketiciler bankaların talep ettiği kredi kartı aidatını alırken zorlanabilir. Bankalar yeni dönemde artık nakit iade yapmak yerine o yolu kullanıyor.

1 yıl önce Ekonomi

Milyonlarca emeklinin gözü kulağı bu haberde. Cumhurbaşkanı Erdoğan emekli maaşlarında uygulanacak yeni rakamlar için çalışmaların başlaması talimatını verdi. Emekliler için oluşturulan iki yeni formül ortaya çıktı. Peki ara zam verilir mi? İşte detaylar…

1 yıl önce Ekonomi

Kademeli Emeklilik Düzenlemesi: 2000 Sonrası Emeklilik İçin Son Karar!

1 yıl önce Ekonomi

Ziraat Bankası Duyurdu: 19.000 TL Ödeme Yapacak! TC Kimlik Son Rakamları 0-2-4-6-8 Olan Alabilecek ve IBAN Numarasında..