Kurban Bayramı'na sayılı günler kala, emekliler için neşe kaynağı bir gelişme yaşandı. SSK ve Bağ-Kur emeklileri için özel olarak tasarlanan bir kampanya, bu gruptaki vatandaşlara beklenmedik bir bayram hediyesi olarak sunuldu.

Pazartesi günü, 4A, 4B ve 4C SSK ile Bağ-Kur emeklilerinin hesaplarına toplamda 10.500 Türk Lirası aktarılacağı duyuruldu. Bu, emeklilerin Kurban Bayramı'nın başlamasına kısa bir süre kala çifte bayram yaşamalarını sağlayacak bir jest olarak değerlendiriliyor.

QNB Finansbank'ın başlattığı kampanya kapsamında, bu hedef grubun tüm üyeleri için toplamda 10.500 Türk Lirası ödeme yapılacağı bildirildi. Bu ödeme, pazartesi gününden itibaren hesaplara geçirilecek.

Ziraat Bankası'ndan Ev Sahibi Olmak İsteyenlere Cazip Fırsat: İcradan Satılık Evler Ziraat Bankası'ndan Ev Sahibi Olmak İsteyenlere Cazip Fırsat: İcradan Satılık Evler

Bu, bayramın hemen öncesinde emekli vatandaşlar arasında büyük bir coşkuya neden olacak. Emeklilikte yaşa takılan vatandaşlar da bu ödemenin tadını çıkarabilecekler. Ancak, bu kampanyadan yararlanmak için 4A, 4B ve 4C SSK, Bağ-Kur emeklileri ve emeklilikte yaşa takılanların 3 yıl taahhüt vermesi gerekmekte.

Bu tür bir ödeme, emekli vatandaşların bayram öncesi nakit ihtiyaçlarını karşılamak için bir fırsat sunar. Ancak, bu ödemenin yanı sıra, emeklilerin bir taahhütte bulunmaları gerekiyor. Yani, bu ödemenin tadını çıkarabilmek için, emeklilerin 3 yıl boyunca bankayla taahhütte bulunmaları gerekiyor. QNB Finansbank'ın, kampanyanın tüm detayları ve ayrıntıları hakkında yakında bir açıklama yapacağı bildirildi. Bu, emeklilere, bu tür bir ödeme fırsatını en iyi şekilde değerlendirebilmek için gereken bilgilere ulaşmalarını sağlar.

Editör: Vural Pars