Bayrama sayılı günler kala vatandaşlar bir takım ihtiyaçlarını karşılama konusunda zorluk çekerken kredi kartlarını kullanmaya başladı. Kredi kartı kullanımı yapan bireyler kaçınılmaz olarak faizlerle karşı karşıya gelmek durumunda kalıyor. Bankalardan müşterilere çok özel yeni kampanyalar arka arkaya duyuruldu.  Kamu bankaları ve özel bankaların başlatmış olduğu bu kampanya ile beraber kart başvurusunda bulunanlar için faizi olmayan taksitli nakit avans verileceği duyuruldu.
Türkiye'de en çok kullanılan bankalar bu kampanyayı müşterilerine kullanımına sunarak vatandaşların bayram alışverişlerini kolay bir şekilde gerçekleştirmesini ağlamayı amaçlıyor. Vatandaşlar hangi bankalardan taksitli nakit avans verildiğini araştırmaya başladı işte o bankalar...

Akbank Faizsiz 6 Ay Taksitli Nakit Avans

İlk kez mobilden Akbank'lı olan bireylere %0 faizli 15.000 TL'ye varan taksitli avans verilecek. Üstelik bu ödemeler 6 ay vadeli olarak uygun ödeme koşulları müşteriler için sağlanacak.

Ziraat Bankası 10 Bin TL Ödeme Veriyor Ziraat Bankası 10 Bin TL Ödeme Veriyor

Mobil bankacılık üzerinden müşteri olan tüm vatandaşlara özel sunulan bu fırsatla beraber vatandaşlar Kurban Bayramı öncesinde bir takım ihtiyaçlarını zorluk yaşamadan karşılayabilecek. Akbank mobil uygulamasını indirerek müşteri ol bölümünden görüntülü görüşme yaparak kısa süre içerisinde Akbank müşterisi olabilirsiniz. Kredi kartı başvurusu sonrasında kartınız gelmese dahi nakit avansı hesabınıza aktararak kullanma imkânını yakalayabilirsiniz.

Garanti bankası BBVA mobilden şubeye gitme zorunluluğu olmadan müşteri olup bireysel kredi kartı almak için başvuru yapın, başvurunuz onay aldığında 10.000 TL tutarında faiz uygulaması olmadan masrafsız taksitli nakit avans ‘tan 6 ay taksitli olarak yararlanma fırsatından yararlanın.   Yapılan kampanyaya katılım yapabilmek için mobil bankacılık üzerinden müşteri olmak istiyorum butonu ile beraber müşteri olmanız ve kredi kartı başvurusunda bulunmazsınız gereklidir. Başvurunuzun onay alması ile beraber nakit avans tutarını anında hesabınıza geçirtebilirsiniz.

Kampanyaya Katılım Koşulları Nelerdir?

Belirtilen kampanyalar 30 Haziran 23 tarihine kadar ilk defa bankacının müşterisi olacak müşteriler için geçerli sayılmaktadır. Belirtilen nakit avans miktarından yararlanabilmek için kredi kartınızın onay alması ve limitinizin nakit avans çekeceğiniz kadar olması gerekmektedir.  Kredi kartı başvurunuzun onay alabilmesi için kredi notunuzun yeterli oranda olması gerekmektedir.

Bayrama sayılı günler kala vatandaşlar Bayram alışverişlerini karşılamakta zorlanırken kredi kartlarını aktif bir şekilde kullanmaya başladı.  Kredi kartı kullanımı gerçekleştiren tüm vatandaşlar aylık faizler ile karşı karşıya kalırken bankalardan kendi müşterilerine özel yeni kampanyalar arka arkaya duyuruldu.  Pek çok bankanın başlatmış olduğu bu kampanya ile beraber kredi kartı başvurusunda bulunan tüm vatandaşlar faizsiz taksitli nakit avans verileceği belirtildi.
Türkiye'de en çok kullanılan bankalardan başlatılan bu kampanyalar müşterilere sunulacak ve bu şekilde vatandaşların Bayram Alışverişlerine daha kolay bir şekilde gerçekleştirebilmesini sağlanacak. Vatandaşlar kamu ve özel bankaların hangisinin taksitli ve faizsiz nakit avans verdiğini merak etmeye başladı. Faizsiz nakit avans desteği Akbank tarafından duyuruldu mobil bankacılık üzerinden müşteri olan vatandaşlara özel olarak sunulan bu fırsatla birlikte vatandaşlar. Kurban Bayramı öncesinde ihtiyaçlarını zorluk yaşamadan giderebilecek. İlk defa mobilden Akbank’lı olanlara %0 faizli 15.000 TL'ye Varan taksitli avans veriliyor. Üstelik bu ödemeler 6 ay taksitli olarak sağlanacak. Gerçekleştirilen kampanyaya katılım sağlanabilmesi için mobil bankacılık üzerinden müşteri olmak istiyorum butonu ile beraber müşteri olmanız ve kredi kartı başvurusunda bulunmanız banka tarafından talep ediliyor.
 

Editör: Berkay Keskin