Burç sahipleri yeni ayda çalışkan tavırlar sergileyecek ve kişisel hırslarını öne çıkaracaktır. Etrafına fazla bilgi vermeden sessiz bir şekilde çalışacak olan koç burçları hırslarına yenik düşecek ve yakın çevresine bu durum hakkında bilgi vermeyecektir. Hak ettiklerini almak için çaba gösterecek olan burç sahipleri istedikleri şeyler konusunda kararlı bir tutum sergileyecektir. Genel olarak hayata karşı tutkulu yaklaşan ve sevdikleri işi yapmayı seven koç burçları iş hayatında ise Eylül ayının ortalarına doğru bazı problemler ile karşılaşabilir. Bu problemler arasında birlikte çalıştıkları insanlardan aynı performansı beklemeleri sonucunda hayal kırıklığına uğramaları olabilir. Yeni ayda çalışma temasını ön plana çıkaracak olan burç sahipleri iş arkadaşlarının aynı performansı göstermemesi sebebiyle bazı sorunlar yaşayabilir.

Akciğer Kanserine Yenik Düşen Doktor İnci Güçtürk, Son Yolculuğuna Uğurlandı Akciğer Kanserine Yenik Düşen Doktor İnci Güçtürk, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Eylül ayı içerisinde koç burçlarının her gereksinimlerine detaylı bir şekilde karşılamayı istemeleri ve hızlı bir şekilde harekete geçmeleri gerekecektir. Koç burçlarının tanıştığı insanlar kariyer hayatlarında onları destekleyecek olan kişilerdir. Bazı burç sahipleri yakın arkadaşları ile birlikte sanatsal etkinlikler ve güzellik etkinlikleri düzenleme gibi konulara dahil olabilir. Bunun yanı sıra koç burçları yapı olarak sahip olma ve satın alma isteklerinde üst düzey bir yetenek sergileyecektir. Fakat koç burçları için Eylül ayı içerisinde tavsiye edilen durum bütçelerinde aşırıya kaçmamaları olacaktır. Onların hatırlamaları gereken durum iş yerlerinde kişisel memnuniyetlerine göre gruplar halinde ve arkadaş olarak çalıştıkları olmalıdır. Yeni ayda duygularını kontrol etmekte zorlanacak olan koç burçları esnek davranmamaları halinde karşıt düşüncelerden de tepki alabilir. Karşı karşıya geldikleri durumları zorlamamaları gereken burs sahipleri bazı muhalif görüşlere karşı taktik de geliştirebilir.

Koç burcu kadını fiziksel özellikleri, olumlu olumsuz özellikleri, aşk hayatı, iş hayatı nasıldır, koç burcu kadını nelerden hoşlanır, karakteri nasıldır?

Karakteristik bir özelliğe sahip olan koç burcu kadınları ince yapılı bir yüze sahip olur. Belirgin ve büyük gözleri olan bu burcun kadınları genel olarak düz saçlıdır. Çoğu zaman hayat dolu ve enerjik olan koç burcu kadını aynı zamanda şefkat dolu ve cesur yapıdadır. Güçlü bir karaktere sahip olan koç kadınları umursamaz ve kibirli olmaları sebebiyle de olumsuz özellikler gösterebilir.

Çoğu zaman ben merkezci hareket eden koç burçları partnerlerine karşı aşırı kıskanç olabilmektedir. Aşık oldukları zaman ise diğer zamanlara göre daha cazibeli ve çekici olan bu burç kadınları duygularını saklamak istemez ve uzun süre boyunca beklemeyi tercih etmez. İlk olarak karşısındaki kişiden ilgi bekleyen koç burcu kadınları aşk hayatında genel anlamda başarılıdır.

İş hayatında ise koç burcu kadını oldukça hırsızdır ve başarılı olmak için mücadele etmektedir. Alışveriş ve spor yapmayı da çok seven burç sahipleri keyifli zaman geçirmeyi ve eğlenmeye çalışmaya tercih etmektedir. Hoşlandığını çoğu zaman belli etmeyen ve bunu saklayan koç burcu kadını cesur bir kişiliğe sahiptir ve özgüvenli bir duruş sergiler. Karşısındaki erkeğe açılmayı reddeden koç burcu kadını her zaman karşısındaki erkeğin kendisine açılmasını beklemektedir.

Genel anlamda kıskanç olması ile tanınan koç burcu kadını hayatındaki erkeği bu özelliği sebebiyle bazı durumlarda sıkabilmektedir. Bunun yanı sıra çoğu zaman affedici olmayan bu burcun kadınları partnerlerine bazı zamanlarda zor anlar yaşatabilir.

Editör: Ecehan Acar