Ocak Ayında Emekli Maaşlarına Beklenen Zam: Yeni Taban 17.687 TL Olabilir! Ocak Ayında Emekli Maaşlarına Beklenen Zam: Yeni Taban 17.687 TL Olabilir!

100.000 TL tutarlı kredi kullanmak isteyenlere kamı bankaları üzerinden kredi kampanyası haberi geldi. İhtiyaç kredisi için başvuruya ait detayları haberimizde bulabilirsiniz…

Düşük faiz oranlı yüksek limitle kredi verilecek. Kamu bankaları tarafından kredi haberi duyuruldu. Kredi kullanmak isteyen kişiler kamu bankaları üzerinden yeri bir kredi kampanyası başlatıldı. İhtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan kişiler 0,77 faiz oranlı kredi kullanabilecek. 

Düşük faiz oranlı ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenler kamu bankalarına başvuru yapabilir. Başvuru yapabilmek için gerekli olan şartların sağlanması durumunda onay veriliyor. Daha önce kamu bankaları üzerinden kredi kullanan kişiler bu krediler düzenli bir şekilde ödendiğinde düşük faiz oranlı kredi kullanabilecek. 

Son dakika açıklaması ile birlikte 0,77 faiz oranlı ihtiyaç kredisi kullanacak kişiler belirlenen şartları yerine getirmeleri durumunda kredi onayı alabilir.

Ziraat Bankası Kredi Şartları Nelerdir?

Ziraat Bankası üzerinden kredi kullanmak isteyen vatandaşlar 0,77 faiz oranlı 100 bin lira tutarlı kredi başvurusunda bulunabilirler. Başvuruda bulunmak için maaş alma şartının yanı sıra daha önceden bu banka üzerinden kredi kullanma şartı mevcuttur. Belirtilen şartların sağlanması durumunda kredi imkânından faydalanabilirsiniz. Şartları taşıyamayan müşterileri ise 100 bin lira tutarlı krediye bankanın mevcut olan güncel faiz oranları ile işlem yapılacak.

Halkbank Kredi Kampanyası

Bir diğer kamu bankacılık hizmeti sunan Halkbank vatandaşlara ihtiyaç kredisi kullandırıyor. Krediye başvuru yapabilmek için Ziraat Bankası tarafından belirlenen şartların geçerli olduğu kampanyada 0,77 faiz oranları ile işlem yapılıyor.

Halkbank şubelerini ziyaret ederek ya da en yakın Halkbank ATM sine gidilerek ihtiyaç kredisi için gerekli başvuru yapılabilir. Başvurunun ardından onaylanmış olan tutarı kullanabilirsiniz. Bankanın mobil uygulaması kullanılarak emekli ya da sigortalı olarak çalışan kişiler banka şubelerine uğramadan internet bankacılığı ile gerekli başvuruları yapabilirler. Bankanın resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamalar ve kredi detaylarına ait gerekli tüm detayları öğrenebilirsiniz. Her iki bankadan kredi kullanmak isteyen kişiler belirtilen şartları sağlamaları durumunda verilecek olan krediyi ihtiyaç kredisinde kullanabilirler.

Editör: Vural Pars