Halkbank üzerinden yapılan yeni kampanyanın kampanya amacı üşük faiz oranları ile birlikte İhtiyaç Kredisi kullandırmak olarak açıklandı. Halkbank yapmış olduğu bu ihtiyaç kredisi kampanyasında bireysel müşterilere 50.000 TL'ye kadar kredi ödemelerinde gelir belgesiz masrafsız ve en düşük faiz oranlarından yararlanarak Kredi ödemeleri vereceğini açıkladı.

Halkbank ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız ve banka şartlarına uygun olduğunuzu düşünüyorsanız ilk kredi taksit ödemesinde 90 gün ertelemeli olarak alabileceğiniz bu ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanmak için hemen aynı gün içinde ödeme alabilirsiniz.

Akdeniz Üniversitesi'nde Denetim Şoku: İzinler ve Sigortalar Problemi Gündemde! Akdeniz Üniversitesi'nde Denetim Şoku: İzinler ve Sigortalar Problemi Gündemde!

Halkbank ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlar banka müşterisi olması durumunda daha avantajlı kredi paketlerinden bir tanesini seçerek daha uygun faizlerle ihtiyaç kredisi kullanabilmektedirler...

Halkbank 18 yaşından büyük olan her vatandaş için gerçekleştirmiş olduğu kampanyalarda kişilerin Kredi notuna bakarak onay vermektedir. TC kimlik numarası üzerinden başvuru gerçekleştirdiğinizde banka kredi puanı 1200 ve üzerinde olan herkes başvurularını yapabileceklerdir.

Halkbank ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan vatandaşlar aynı zamanda banka müşterisi olmaları halinde Kredi ödemelerini Halkbank mobil uygulaması üzerinden alacakları için daha düşük faizlerle kredi ödemeleri gerçekleştirilmektedir.

50.000 TL'ye kadar nakit kredi başvurusunda bulunmak istiyorsanız ve banka şartlarına uygun olduğunuzu düşünüyorsanız işlemlerinizi gerçekleştirmek için şubelere gitmeden hızlı bir şekilde kredi ödemesi alabilecek ve nakit kredi ödemelerinden faydalanmak isteyen vatandaşlar 36 ay vadeli bu kredileri hemen kullanabilecekler.

Halkbank şubelerine giderek Kredi başvurularını gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar banka müşterisi olması durumunda bankaya şubelerine giderek sadece kimlikleriyle birlikte işlem yapabilmektedir. Halkbank banka müşterisi olmayan vatandaşlar ise Kredi başvurularını gerçekleştirmek istiyorlarsa kimlik ve gelir belgeleri ile birlikte en yakın şubeye giderek Kredi başvurusunda bulunabiliyor. 

Editör: Vural Pars