Son dakika açıklamasına göre, SSK ve Bağ-Kur emeklilerine büyük bir bayram jesti yapılacak. Emeklilere 11.000 TL ikramiye ödemesi yapılacak ve bu ödemeler yarından itibaren hesaplara geçmeye başlayacak. Ancak bu ödemeden faydalanmak için bir başvuru şartı bulunuyor. Kurban Bayramı'nı rahat geçirmek isteyen emekliler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuluyor. Açıklamanın ardından başvuru ekranı da açıldı ve emeklilerin hızlıca başvurularını tamamlamaları istendi. Böylece bu hafta içerisinde bayram ikramiyesi ödemelerini alabilecekler.

Kira Gelirleri Mercek Altında: Hazine’den Yeni Denetim Süreci Kira Gelirleri Mercek Altında: Hazine’den Yeni Denetim Süreci

Emeklilere yönelik bayram öncesi ödemeler devam ederken, bankalar da büyük bir jest yaparak emeklilerin yüzünü güldürdü. Kurban Bayramı'na sayılı günler kala bankalar, emekliler için promosyon fırsatlarını artırdı ve ödemeleri güncelledi. SSK ve Bağ-Kur emeklilerine büyük bir ödeme yapılacak. Bayramı maddi açıdan rahat geçirmek ve banka kredisi kullanmadan bayramı karşılamak isteyenler için bu fırsat kaçırılmamalı. Emekli promosyon başvuruları başladı ve en yüksek promosyon veren bankalar belirlendi.

Emeklilere yönelik promosyon ödemeleri bankadan bankaya farklılık göstermektedir ve özel bankalarda bu promosyonlar artık 11.000 TL'ye kadar yükseldi. Kurban Bayramı'na özel güncelleme yapan bankalar, maaş taşıma başvurusunda bulunan ve 3 yıllık taahhüt sözleşmesini imzalayan emeklilere promosyon fırsatı sunmaktadır. Emekli promosyon desteğinden faydalanmak için tek gereken başvuruda bulunmak ve taahhüt vermek.

Emekliler için bu bayram dönemi büyük bir sevinç kaynağı olacak. Hem ikramiye ödemesi hem de promosyon fırsatlarıyla emeklilerin maddi durumu güçlendirilecek. Emekliler, bankaların sunduğu bu fırsatları değerlendirerek bayramı daha huzurlu bir şekilde geçirebilecekler.

Editör: Vural Pars