Emekli olan çalışan ve bireysel olan müşteriler için TC kimlik numaraları üzerinden verilecek olan 37000 TL, ödemeler ile ilgili detaylı açıklamalar paylaşıldı. Emekli olan vatandaşlar için başlatılan kampanyada, TC kimlik numaranız üzerinden yapılacak olan başvurular ile birlikte kredi kullanacak olan tüm vatandaşlara 37000 TL'ye kadar ödemeler verilmektedir. Emekli olan kişiler nakit ihtiyacı olmaları durumunda başvuru şartlarına uygun olarak ihtiyaç kredisi imkanından faydalanabilecek ve onaylanan bu kredileri, diledikleri zaman hesaplarına yatırarak kullanabileceklerdir. 

Halkbank 10.000 TL ödeme başlattı! Emeklilere müjde Halkbank 10.000 TL ödeme başlattı! Emeklilere müjde

Emekli olan çalışan ve bireysel olan tüm müşteriler için 37000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi ödemesinde paylaşılacak olan bu kredi kampanyalarında nakit kredi kullanacak olan kişilere belirli kredi politikalarına uygun olarak hemen aynı gün içinde ödeme yapılmaktadır. Emekli olan vatandaşların nakit ihtiyacı olmaları durumunda, şubelere gitmeden işlemlerini gerçekleştirebilecekleri bu kampanyalardan faydalanabilmeleri için uygun faiz oranlarıyla birlikte kredi ödemeleri gerçekleştirilecektir. 

Emekli maaş hesabınız aracılığı ile birlikte almış olduğunuz 37000 TL kredi ödemeleri, sizlere, QNB Finansbank ve Denizbank tarafından ödenmektedir. 

Cep telefonunuz üzerinden mesaj atarak, ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunarak, şartlara uygun olan tüm vatandaşlar için başlatılacak olan bu kampanyalarda, nakit kredi kullanacak olan kişilere 5 dakika içerisinde kredi sonucu hemen ödeniyor. Ziraat Bankası Vakıfbank Halkbank gibi emekli maaş hesabınız üzerinden almış olduğunuz kredilerde de şartları uygun olan tüm vatandaşlara belirli kredi politikalarına uygun olmaları durumunda kamu bankaları üzerinden de hızlı bir şekilde destek kredisi ödemesi yapılıyor. En yakın banka şubesine giderek kimlik ve gelir belgeniz ile birlikte başvurunuzu gerçekleştirerek ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz. 

Bankaların resmi internet sitelerine giriş yaparak buradan kredi, kampanyalar hakkında detaylı bilgiler alabilirsiniz.

Editör: Vural Pars