TC kimlik numaranıza 6000 TL yattı! TC kimlik numaranıza 6000 TL yattı!

Sonbahar gelince mevsim yüzünü kışa dönünce vatandaş ısınma ihtiyacını nasıl gidereceğini düşünmeye başladı!  Soğuyan havaların kendini göstermesi  ile birlikte vatandaş zamlanarak ödeme yapacağı doğal gaz faturası için endişe içerisinde bulunuyor. Kış tam bastırmış olmasa bile  şimdiden bunun tedirginliği baş gösteriyor.  Her ay çile gibi bir fatura tutarı ödeyenler doğal gaz faturanızı düşürmek biraz da Sizin elinizde dersek bize ne dersiniz? Her ay  200 TL ve üstü doğal gaz faturası odeyen vatandaslar için her ay bu yüksek fatura tutarını ödememek Sizin elinizde! Bu kış sizin miladınız olsun.

Size bu kıştan başlayarak çok para vermeden sürekli olarak doğal gazı açık tutup ısınmanın daha az maliyetli olduğunu ıspatlayabiliriz. Ödenmek istenmeyen tutarlar ödenmemeli. Alacağınız ufak defek tedbirlerle de ödediğinizden çok daha az bir miktar ödeyerek doğal gaz kullanmanız mümkün! Ancak alınması gereken bazı tasarruf tedbirleri ile bu mümkün olacaktır.

Doğal Gaz Tasarruf Tedbirleri İle Daha Az Fatura Öde!

Herseyin fiyatının artmasıyla doğal gaza da ciddi bir oranda zam geldi. Kira bedelleri elektrik ve doğal gaz giderlerinde yapılan zamlar vatandasin belini büktü. Bu kış doğal gaz faturalarını nasıl daha az odeyecegini düşünen vatandaşlar tasarruf tedbirlerini internet arama motorları üzerinden yazarak araştırma yapmaya başladı. Gerekli tedbirleri alarak daha az enerji tüketimi sağlayıp daha az doğal gaz faturası ödemek sizin elinizde olacaktır.

Daha Az Enerji Tüketimi Sağlayıp Daha Düşük Bir Fatura Bedeli Ödemek İçin Alınabilecek Önlemler

Peteğin önünü koltuk kanepe veya başka birşeyle kapatmayın, açık bırakın.  Soğuğu geçirmeyen ısıyı dışarı vermeyen çift camlı pencereler kullanmak tercihiniz olsun.  Tasarruflu ve verimli olan güncel  kombi modellerinden kullanın.  Son yıllarda yoğuşmalı kombi olarak bilinen ve az enerji tüketimi çok ısı ile tasarruf etmeye en yardımcı kombi biçimi olan yoğuşmalı tercihi doğru bir karar olur.  Kombinin periyodik  bakımı aksatılmamalıdır.

Editör: Vural Pars