Akbank, bankacılık sektöründe sunduğu kampanyalarla dikkat çeken bir banka olarak bilinmektedir. Son duyurusu ise mobil uygulama kullanıcılarına özel olarak tasarlanan sıfır faizli taksitli 15 bin TL nakit avans kampanyasıdır. Bu kampanya sayesinde müşterilere kolay ve avantajlı bir finansman imkanı sunulmaktadır. İşte Akbank'ın kampanyasının detayları...

Akbank'ın resmi internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, mobil uygulama kullanıcılarına özel olarak sunulan bu kampanya, 13 Haziran 2023 ile 14 Temmuz 2023 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanyadan faydalanmak için müşterilerin Akbank Mobil uygulamasını indirerek Akbank müşterisi olmaları ve kredi kartı başvurusu yapmaları gerekmektedir. Bu sayede müşteriler, sıfır faizle ve 6 aya kadar taksit imkanıyla 15 bin TL'ye kadar nakit avans kullanabileceklerdir.

Kredi Kartı Düzenlemelerinde Yeni Dönem: Limitler Gelirle Uyumlu Hale Getirilecek Kredi Kartı Düzenlemelerinde Yeni Dönem: Limitler Gelirle Uyumlu Hale Getirilecek

Akbank müşterisi olmak için şubeye gitmeye gerek olmadan, mobil uygulama üzerinden yapılan başvurular da kabul edilmektedir. Bu kampanyadan yararlanmak isteyenlerin, Akbank müşterisi olmak için başvuru yapmaları ve başvurularının 25 Ağustos 2023 tarihine kadar onaylanmış olması gerekmektedir.

Onaylanan başvurular sonrasında, müşterilerin belirlenen taksitli avans limitlerine göre 31 Ağustos 2023 tarihine kadar kampanyadan faydalanabilecekleri belirtilmektedir. Bu süreçte, kurye aracılığıyla Akbank müşterisi olma işlemlerini tamamlayan kişiler, gerekli belgelerin bankaya ulaşmasının ardından kredi kartı başvurusu yaparak kampanyadan yararlanabilirler.

Akbank müşterisi olan herkes, mobil uygulama, internet şubesi, şube, müşteri iletişim merkezi, ATM ve diğer kanallar aracılığıyla kredi kartı başvurusu yapabilirler.

Bu özel kampanyadan yararlanmak için ilk defa Axess veya Wings kredi kartı başvurusunda bulunan Akbank müşterileri hak kazanmaktadır. Önceden Axess, Free veya Wing kartı olan müşteriler ise bu kampanyadan faydalanamayacaklardır.

Akbank müşterileri, kampanya süresince taksitli avans limitlerine göre sadece bir kez sıfır faizli taksitli avans kullanabileceklerdir. İşlem başına minimum 200 TL tutarında kullanım yapılabilirken, ATM'lerden tek seferde en fazla 4 bin TL çekilebilecektir.

Akbank'ın sunduğu bu özel kampanya, müşterilere ihtiyaçlarına hızlı ve uygun bir şekilde çözüm sunarken, finansal esneklik sağlamaktadır. Akbank'ın müşteri odaklı yaklaşımıyla hayata geçirilen bu kampanya, müşteri memnuniyetini artırmayı hedeflemektedir.

Editör: Vural Pars