Bankaların sunduğu hızlı ve kolay kredi başvuru yöntemleri, vatandaşların acil nakit ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı oluyor. 10000 ile 30000 TL arasında değişen miktarlardaki ihtiyaç kredileri için artık cep telefonunuz üzerinden SMS atarak başvuruda bulunabilirsiniz. Bu yöntemle, daha önce kredi veya kredi kartı kullanmış olmanız durumunda, hızlı bir şekilde başvurunuzu tamamlayabilir ve onaylanan krediyi aynı gün içinde hesabınıza aktararak kullanabilirsiniz.

SMS Kredi Veren Bankalar ve Başvuru Adımları

  1. Akbank: Akbank üzerinden SMS ile kredi başvurusu yapmak için "kredi" yazıp boşluk bırakarak TC kimlik numaranızı yazıp 44 25 numarasına mesaj göndermeniz yeterli olacaktır.

    Kredi Kartı Düzenlemelerinde Yeni Dönem: Limitler Gelirle Uyumlu Hale Getirilecek Kredi Kartı Düzenlemelerinde Yeni Dönem: Limitler Gelirle Uyumlu Hale Getirilecek
  2. QNB Finansbank: QNB Finansbank'tan SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak için kimlik numaranızı 50 30 numarasına mesaj atarak 30000 TL'ye kadar kredi onayı alabilirsiniz.

  3. Denizbank: Denizbank'a ait "Kredim" kampanyası ile SMS ile kredi başvurusu yapabilirsiniz. Kimlik numaranızı ve doğum tarihinizi yazarak 32 80 numarasına mesaj göndermeniz yeterli olacaktır.

  4. TEB Bankası: TEB Bankası da acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlara hızlı çözümler sunuyor. Kimlik numaranızı 44 66 numarasına mesaj olarak göndermeniz durumunda, 5 dakika içerisinde başvuru sonucunuzu öğrenebilirsiniz.

Başvuru ve Onay Süreci

SMS ile yapılan kredi başvuruları oldukça basit ve hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. Başvurunuzda bankaların belirlediği kredi şartlarına uygun olmanız durumunda, aynı gün içinde hizmet ödemesi yapılır ve onaylanan krediniz hesabınıza aktarılır. Bu yöntemle, internet bankacılığı uygulamaları veya müşteri hizmetleri numaraları üzerinden kredi kullanma işlemlerini de gerçekleştirebilirsiniz.

Editör: Vural Pars